Demo

 MONUMENT VAN HET JAAR 

Metaheirhuisje Joods begraafplaats

Algemene informatie

Tijdens het tweede weekend van september zijn jaarlijks de Open Monumentendagen. Landelijk zijn duizenden monumenten gratis te bezichtigen en uiteraard is in monumentenstad Zutphen ook van alles te zien en te beleven.  

De Open Monumentendagen van 2022 (de 36e editie!) vinden plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september. Het thema van dit jaar is "Duurzaamheid".  Tijdens de VriendenLoterij Open Monumentendag 2022 openen letterlijk en figuurlijk de deuren van al onze monumenten voor iedereen! 

Stichting Open Monumenten Comité Zutphen bestaat uit vertegenwoordigers van Stichting Wijnhuisfonds, het Gilde Zutphen en de Historische Vereniging Zutphen met ambtelijke ondersteuning vanuit de gemeente. Deze stichting organiseert sinds 2013 het Open Monumenten Weekend, dat door meer dan 8500 bezoekers wordt bezocht. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@openmonumentendagzutphen.nl

Ineke Hissink-Kapper (voorzitter), Eric van Schie (secretaris), Henk Sieben (penningmeester), Jan Westerik,  Hester van Wensveen, Marianne Braun, Antje van Dijk en Anneke van Rooij.

Stichting Open Monumenten Comité Zutphen.

F icon.svg

Copyright © 2022 Open Monumentendag Zutphen | Website door Buro Zutphen