Demo

Algemene informatie

Tijdens het tweede weekend van september zijn jaarlijks de Open Monumentendagen. Landelijk zijn duizenden monumenten gratis te bezichtigen en uiteraard is in monumentenstad Zutphen ook van alles te zien en te beleven.  

De Open Monumentendagen van 2024 (de 38e editie!) vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. Tijdens de VriendenLoterij Open Monumentendag 2024 openen letterlijk en figuurlijk de deuren van al onze monumenten voor iedereen! 

Stichting Open Monumenten Comité Zutphen bestaat uit vertegenwoordigers van Stichting Wijnhuisfonds, het Gilde Zutphen en de Historische Vereniging Zutphen met ambtelijke ondersteuning vanuit de gemeente. Deze stichting organiseert sinds 2013 het Open Monumenten Weekend, dat door meer dan 8500 bezoekers wordt bezocht. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@openmonumentendagzutphen.nl

Ineke Hissink-Kapper (voorzitter), Henk Sieben (penningmeester), Hester van Wensveen (secretaris), Anneke van Rooij, Dorine Boerboom, Marianne Braun, Antje van Dijk en Joeri Kluiver. 

Stichting Open Monumenten Comité Zutphen

sponsors
F icon.svg

Copyright © 2024 Open Monumentendag Zutphen | Website door Buro Zutphen